Öppning

Snart öppnar jag min behandlingsklinik i Floda:) i helgen kört grejer och ska i veckan börja inreda!
Gå gärna in på min Facebook sida 
Dansereds djur och hälsa och gilla sidan och för mer information. 
Glöm inte bort att du som medlem hos mig får billigare pris på valfri behandling. Så varför inte skämma bort dig själv!

Behandlingar/ kliniken


Här kommer jag att ha min klinik:) 
Jag vet att ett par stycken redan har pratat med mig och velat ha tiden under mars då jag har 200 kr pris, nästa vecka är sista veckan att boka tid för det priset ( gäller människa samt hund) tiden kan sen bli i april men bokningen i mars.

Jag kommer sen att ha VIP priser för mina medlemmar med 50 kr rabatt på valfri behandling

Välkomna !!!

Träna, träna men vart är musklerna ?

Snacka om att gilla Quick fix som jag vet inte finns och egentligen inte tror på?
Står i spegeln och synar kroppen.... Syns inte ett dyft:( vart är dom där snygga armarna? Och den där magen där det inte längre ska synas att jag fött fyra barn???? Haaallllåååå jag tränar ju?

Så tänker jag istället... Jag ser fram emot varje träning ( helt nytt för mig:))
Jag har en timme då jag bara fokuserar på min kropp och känner en tacksamhet för min kropp. Märker även att vigheten är kraftigt förbättrad, kommer lättare ner i positioner och allt djupare. Jag har mycket mindre av min värk, jag börjar att få mer energi och glädje. Jag har en bättre sömn! Jag ser fram emot varje pass och längtar till nästa. OCH jag har bara tränat i 2,5 vecka....

Så HALLLÅÅÅ Linda!!!

Veckobonusen

Vad räcker den egentligen till? Hur duktiga är vi på att skiva ner när vi använder den? Vågar man att använda den? Går jag ner i vikt om jag använder den?........
Välkomna på klass!!

När motivationen brister

Vad gör vi egentligen när motivationen inte räcker till eller helt enkelt försvunnit? Inget känns roligt? 
Vad är egentligen motivation? Motivation är något som kommer innefrån, och som ordet visar på kan man plocka ut ordet motiv! Vad har just du för motiv att gå ner egentligen? Ordet egentligen är ett viktigt ord! Vi måste alltså ha ett syfte, metod, mål och resultat ? 
Vad är mitt mål? Ex jag vill väga 60 kg. 
Varför vill jag det, vad är syftet med det? Jag vill känna mig mer bekväm i min egna kropp! Jag vill bli hälsosammare! Jag vill förhindra sjukdomar. Jag vill få ett ökat självförtroende för att nå andra mål i livet!
Metod: hur ska jag göra? Hur ska jag nå 60 kg för att må bättre, känna mig mer bekväm, ett ökat självförtroende etc.
Jo, jag ska följa Viktväktarnas program, jag ska fylla i checklistan, jag ska äta på mindre tallrikar, jag ska få till mina måltider....jag ska börja att träna....

Så när motivation inte finns sätt er ner fundera på målbild, syfte och mål! Ha en klar bild framför er!

Lycka till!!

Stolt!

Idag är jag stolt över mig själv!! Gått på andra passet denna vecka, power yoga. Det sitter långt inne.... Men detta känns bra:) och glöm inte att känna er stolta över framgångar!!!!

RSS 2.0