Öppet

Denna veckan är det öppet för Drop in vägning :) sedan är det stängt men bara under två veckor:) så passa på att komma i morgon och fylla skåpen med lite smått och gott!

Utanför viktväktarna: har fått in ett parti med värmeplåster som jag säljer för endast 49 kr. Är helt suveräna vid värk!

Jag kommer även börja ge behandling i akupressur tejpning vilket är väldigt bra vid olika former av smärta! Hör av er vid intresse.
Plåster har jag med imorgon

Hoppas vi ses!!


Lite bilder

Så vackert! Och så mina vackra hundar!


Tack för idag

Kul att så många kommer!!! Det gör det verkligen roligare att ha det öppet. Ni är duktiga och kämpar på bra!

Idag har jag laddat mina batterier. Först träningen, det går faktiskt lättare för varje dag! Känner att jag mer kan ta ut övningarna. Sen stoppade jag hundarna i bilen och åkte till sjön. Först gick vi en sväng i skogen och sedan satte vi oss vid sjön och bara njöt av hur vackert det är!! Naturen har verkligen en sann kraft!

Har tänkt att göra inlägg så ofta som möjligt nu över sommaren i alla fall då jag inte håller klass. Ni får gärna ställa frågor här på bloggen med.

Sköt om er och tack för idag!


Tränat men så himla sötsugen!!

Har skött mig och gjort min träning. Bara ett annat problem nu, är ständigt hungrig och sugen och inte sjutton är jag sugen på banan!! ( brukar annars att funka) nä får hoppas det är något övergående. Men poängen och det positiva är att jag direkt är uppmärksam på det. Tidigare hade jag inte tänkt utan bara stoppat i mig. Nu vet jag att jag måste direkt ta tag i det. Funderade på hur min dag sett ut och kunde snabbt identifiera boven...så nya tag i morgon allt kan ju inte funka varje dag!!!


Utmaningen

Som en del av er vet är jag inte direkt en träningsnörd utan en person som drömmer om att vara det! Min make är en träningsnörd och utbildat PT i TRX ( en typ av träning där du använder din egen kropp som vikter) nu till utmaningen.... Jag har lovat min man att träna med TRX fem dagar i veckan tills vi åker till Polen, dock kunde han inte lova i utbyte (han hånskrattade) att jag skulle ha tvättbräda innan...:) men han lovade att jag skulle bli starkare...

Lite läskigt att märka hur svag min kropp egentligen är... Men nu kör jag!!!!

Kanske bor det en träningsnörd inom mig.....


Drop in

Vill bara påminna om att det nu är öppet för Drop in vägning det vill säga ingen klass. Men frågor finns det alltid tid för.

Passa på att fortsätta att väga er så mycket som möjligt över sommaren så kommer hösten att kännas lättare :)


RSS 2.0