Kan man leva på en tallrik godis?

Ja det ska vi prata om den här veckan!

Vidare kan jag berätta att jag fått tre nya familje medlemmar, dom heter Cleopatra, Ceasar och Charlie och föddes den 16 februari (jack russel valpar) Så jag är en stolt extra mamma!
Någon som är nyfiken på dessa kan titta på
www.danseredsrussel.n.nu (ligger inga bilder ute ännu men det kommer)

Och så tänkte jag ge ett litet recept tips på en måltid jag skapat i receptskaparen (himla kul verktyg!!)

Wrap Bacon 1 st 10 pp

1 st tortilla bröd
baby spenat
paprika       
tomat          
gurka          
vitkål           
äpple           
vitlök
salt peppar
1 kokt potatis
3 msk creme fraiche
3 st bacon skivor

Ta ett tortiila bröd och lägg på babyspenat, paprika, tomat, gurka, 1 skivad kall potatis och tre baconskivor stekta.
Blanda en burk cr. fraiche med ett rårivet äpple, rårivet vitkål (täk på att vattna ut innan ni blandar med cr.) och en råriven klyfta vitlök. Smaksätt med lite salt och peppar. Ta 3 msk av denna goda röra och häll över, vik sedan i hop och NJUT. Ta rejält med sallad och du ka även ta en extra potatis för ökad mättnad.

Ha det gott så ses vi vid vågen!

MVH Linda

Hejsan

Förra veckan pratade vi om mat som är bra för hjärtat även är bra för vikten. Den här veckan ska vi prata lite framåt....

Marsmallow kakorna gick åt "som smör" men jag kommer att ha mer med mig.....Visst är dom goda och bara 1pp för en kaka....bättre kan det knappt bli....

Nu får vi hoppas på att våren snart börjar att visa sig så att det blir lite trevligare att ta sig ut, är nästan för kallt att gå ut.. Igår trodde min man att jag blivit knäpp när jag gick runt gården 5 varv (varje varv = 468 steg) Men det blåste för kallt så fort man kom ut på vägen (vi ligger skyddade bakom ett berg)

Hoppas att ni alla mår bra och ni är hjärtligt välkomna i veckan.

Kom ihåg att allt hårt arbete ni lägger ner är en investering i er själva!

Vecka 6

Tack för en mycket trevlig vecka förra veckan och med trevlig "fråge/tips" stund. Alltid intressant att lyssna på er. Ska försöka att ha sådana tillfällen ungefär var 5e vecka.

Nya medlemmar till er vill jag säga ett särskilt stort och varmt välkomnande, jag hoppas att ni kommer att trivas och att vi kan hjälpas åt för att nå era mål.

I veckan som nu följer kommer vi att prata om hjärtat och bra mat för hjärtat, bra mat för vitken och hur vi kan anpassa maten till vår omgivning så alla kan äta samma mat.

Det kommer oxå lite nyheter.......MARSMALLOW WAFERS är tillbaka (JIPPIE säger jag fikat är RÄDDAT) den blev en stor succe i höstas och en sorg när den var slut!

En ny pedometer kommer oxå, pedometer 2011, jättespännande. Som många hört har jag varit oerhört nöjd med pedometern så det ska bli spännande med den nya. Den kommer att kosta 185 kr.

Oljesprayen har kommit även den i ny design och kostar numera 85 kr. Jag tycker den är suverän och använder den dagligen själv till allt från stekning till sallad. Nu ska jag ha en med rapsolja och en till någon finare olivolja har jag tänkt mig....

Calculatorn kommer att säljas ut för 75 kr.

Alla som handlar över 50 kr får en valfri potatosnacks på köpet.

Och SIST men absolut inte MINST VÅGEN är nu på REA för 195 kr ist. för 395 kr detta gäller mellan v 6-9 DOCK ENDAST SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER!!

Nu önskar jag er en god start på veckan!

Må väl MVH Linda

RSS 2.0