Öppet hus

Ikväll är det öppet hus så alla som vill är välkomna att komma och väga sig och få information om Viktväktarna och vårt program! Så dra med er alla som ni känner vänner släkt arbetskamrater etc!

Varmt välkomna!!!

Nu är det snart påsk igen:)

Hur har du tänkt dig din påsk? Har du börjat att planera? Vad vill du få ut av din påsk? Vilka ägg är det egentligen som är bra:)?
Kom ihåg att det är extrapris på bars, tre stycken paket för 90 kr så passa på att bulla upp! Och varför inte goda toffees?
Veckan därpå är det skärtorsdag och stängt i Lerum MEN jag kommer istället ha öppet på lilla ön på onsdagen innan för drop in vägning mellan kl 17-18!
Passa då på att även titta in i butiken eller ta en kopp kaffe:)
Väl mött!!
Med vänlig hälsning, Linda

Extra priser

Köp tre valfria bars för 90 kr
Köp 3 fussilini maträtter och betala för två(=50 kr)
Välkomna Med vänlig hälsning, Linda

Vad vill jag egentligen?

Ordet egentligen är ett väldigt bra ord!, för vad vill jag egentligen? Varför är detta viktigt för mig egentligen? Vad har jag för mål med denna resa? Målet måste inte vara en precis siffra? För mig har delar av målet varit bättre självkänsla, bättre hållning och en starkare kropp! Målet kan vara en hälsosammare livsstil med mera.
Imorgon kommer vi att tala mer om målet för denna resa:)

Har nu haft invigning på lilla ön och behandlingarna är i full gång. Intressant är tycker jag gällande kinesiska synen att under lång tid hade kinesiska kockar högre status än läkare. Så för kineser är kosten viktig. 
Jag har tider kvar för akupunktur eller aroma massage på söndag så hör gärna av dig för att boka tid. Akupunktur är ett suveränt komplement till Viktväktarna :)

RSS 2.0