Hur fördelar vi våra måltider...

Det är kanske ingen nyhet att vi mår bäst av att äta frukost - lunch - middag och mellanmål... Men hur får vi till det? Hur fördelar vi vår " budget ' och hur tänker vi? Detta ska vi nysta i lite på torsdag:)

Jag hade diabetes första gången 95 då jag väntade mitt första barn, på den tiden var det väldigt viktigt vad jag fick äta och framförallt när jag skulle äta...

Men när jag tänker efter så mådde jag väldigt bra av det....
Så vi kanske alla skulle bli lite av Skalman:)
Ny bloggadress

Byter nu blogg till
Viktväktarna.lerum/floda.blogg.se

Detta för att den blir lättare att hitta.)

Välkomna till den nya sidan som jag hoppas blir en " levande" sida

Mvh Linda

Veckans ämne :)

Det dagar jag inte har planerat går det ofta åt pipsvängen... Jag slänger stressat ihop något jag har hemma och ofta blir jag inte nöjd:( 
Detta har en tendens att leda till kvällsfika senare på kvällen ( läs mackor) fortfarande oftast varken mätt eller nöjd och det har kostat mig massa onödiga propoints...
Men har jag bra och mättande mat hemma då äter jag mig mätt och nöjd och behöver inte dom där extra mackorna på kvällen OCH det BÄSTA av allt jag har råd att unna mig något extra!

Varmt välkomna!!!
Linda

Fungerar Viktväktarna för alla?

Svaret blir kort och gott JA!

Som ni många vet innehar jag VM titel och OS titel som jojo bantare ( för evig tid...) min relation till mat har inte varit sund! Många frågar hur mycket jag har vägt, hur stor jag varit om mina gamla byxor etc.. Jag brukar inte svara på detta då jag tycker det är rätt orelavant för er viktminskning. Men säg att jag gjort många och snabba vändningar mellan ca 47 kg till 80 kg... Det säger sig själv OSUNT!!

Med Viktväktarna och framförallt starta lätt/ mättande dag har jag ett helt annat förhållande till mat och kan nu istället ta tag i träningen! Jag har inga toppar och dalar på samma sätt! Jag kan dessutom njuta av mat och livet!

Så JA Viktväktarna är för alla! Alla dombok göra en varaktig förändring! Det måste inte gå snabbt, det är i första hand inte en diet eller bantning utan ett sätt att lära sig att leva bra, enkelt och smidigt och på så sätt få mer tid över till annat och att kunna njuta!

Kom ihåg att nu även Floda finns, där har jag mer tid till att prata och diskutera, och ni är alltid välkomna att höra av er! 

I Floda finns även möjlighet till akupunktur och aromamassge, boka tid på bokadirekt.se! Sök under Dansereds hälsa

Bland de 10 första bokningarna lottar jag ut en gratisbehandling!
Och som medlem hos mig på Viktväktarna ger jag 50 kr rabatt per behandling under oktober månad!

Tack Floda för idag och Lerum vi ses på torsdag!Behandlingar

Nu går det att boka behandling hos mig på Lilla ön på bokadirekt.se, sök under Dansereds hälsa.
Sprid gärna detta:)
Mvh Linda

RSS 2.0