INTE MIN KVÄLL

Ber ALLA verkligen om ursäkt men detta har varit allt annat än min kväll. Bilen gick sönder längst med vägen och det tog tag inna jag lyckades få kontakt med någon som kunde hjälpa mig och sedan var jag tvungen att få hem bilen.

Jag ber verkligen om ursäkt för detta, hoppas att ni inte var för många som stod och väntade. Skäms verkligen men kunde inte lösa detta.

Vi ses nästa torsdag om jag så får ta en taxi.

Har ni några funderingar maila mig gärna

linda@danseredsgard.se

MVH Linda

V.51

Hejsan i julestöket

Hoppas att allt går bra för er i allt julestök och att ni finner frid att andas emellanåt!!

Själv tycker jag att det rullar på i väldigt snabbt tempo med en förskylning som inte vill ge med sig! Men det är ett par dagar kvar till  julafton.

I morgon är det öppet som vanligt så ta chansen att väg in er före julen, om inte så önskar jag er en trevlig jul.

Det  kommer att finnas en liten gåva jag kommer att dela ut imorgon, för er som inte kan komma så löser det sig.

Veckans viktiga kommer tyvärr inte att finnas i morgon då dessa är slut på lagret. Jag hoppas att kunna dela ut dessa i efterhand.

Det blir en trevlig walk back gåva!

Ha det gått

MVH Linda

Vecka 50

Hej

Hoppas att ni alla har det bra i julstöket. Själv måste jag säga att jag har lite svårt att hitta den rätta julstämningen. Jag hoppas oxå att ni fann nyheterna jag presenterade förra veckan som spännande. Själv tycker jag att det underlättar jättemycket att inte behöva räkna och att då använda mättande dagar. Och även att det gav en liten nytändning. För er som valt att bara fortsätta som tidigare GÖR det. Det viktiga är att det känns bra för er. Det var även endast dom som hade 29pp som fick en ändrad budget, och att ALLA nu har 49 i veckobonus.

Vill oxå trycka på lite julklappstips;

OLJESPRAY endast 50 kr, helt suverän i matlagningen. Jag använder min till allt. Ett tips är att ha 2 st en för lite finare olja och en för matolja.

BAKPLÅTSPAPPER endast 20 kr kan användas ca 1000 gånger!!

Sedan VRÄKER vi bort butiksguiden 2011 för ENDAST 30 kr.

Vi ses i kväll.

MÅ GOTT//Linda

Spännade

Så kommer nu veckan jag pratat så varmt om och det ska bli spännande att träffa er i morgon. Hoppas att så många som möjligt kan komma! Om någon är orolig för att det gäller ett helt nytt program så kan jag lugna er, prpoints ÄR KVAR!

Jag kommer att försöka börja väga lite tidigare, det finns risk för att det kan ta lite längre tid i kön i morgon men jag hoppas att ni kan ha tålamod med det! Jag sak göra mitt bästa för att det ska flyta på så bra som möjligt.

Men ni får prata och underhålla varandra! Däremot ska jag göra mitt bästa för att hålla tiderna.

MVH Linda

RSS 2.0