SUPERERBJUDANDE!!

Som jag sa sist så har jag ett super erbjudande, den fina kokboken med supermånga bra recept i FAMILJENS LÄTTA säljes för endast 50 kr!!!!!Jag har ett visst antal i varje klass hemma så det är inte obegränsat.

Fick en del frågor om duo val sist så jag tänkte blogga om det sen....just nu ska jag springa iväg och vara aktiv mamma....:)

vecka 11

Vad snabbt tiden går nu...Mina valpar växer och gror och är extremt söta. Deras personligheter börjar att lysa igenom....

Men till viktminskning...efter mötet i veckan är tanken att ni ska veta erat nästa steg i er viktminskning och hur ni ska göra för att nå dit!! Spännande va?

Vi kommer att gå igenom en i mitt tycke mycket bra strategi för att nå sitt mål.

EN nyhet som kommit är bulgur! Kommer att ha med detta på klass.

Jag säljer även ut 2 st gratäng för 15 kr relaterat till kort datum

Jag hoppas på att våren kan komma fullt ut och stanna kvar, det är så mycket skönare att vara ute och röra på sig nu. Men hörde tyvärr nog att någon ond människa pratade om snöoväder.....SUCK!

Men vi får hoppas att det hoppar över gbg och jag hoppas att vi ses ons i Majorna och torsdag i Lerum

Må gott så länge!

Snö snö och åter snö

Vad lycklig man blir när man tittar ut genom fönstret och snön bara vräker med. Jag vill ha vår, sol och värme......

Jag har fått fråga om chi san eller andra multivitaminer koster i pp, svaret jag fått är att multivitamin kostar inget och gällande chi san så har dom inte tillräckligt med uppgifter för att kunna kontrollera om det kostar något.

Hoppas att vi ses i kväll och i morgon trots vädret....

Denna vecka ska vi tala om att SE SIG SJÄLV SOM VIKTIG!!

Ha det gott så länge

RSS 2.0