Tack alla besökare!

Tack alla besökare, vad vore klassen utan er! Det är så roligt varje torsdag att hålla klassen! Hemresan var kanske inte lika kul. En bit var så hal att bilen levde sitt egna liv, men jag missade diket:) kanske är det så ibland även på vår viktninskningsresa att vi hamnar på hal is men att det gäller att parera för att inte hamna i diket. Och hamnar vi i diket få hjälp att ta sig upp igen, och där hoppas jag att både jag som coach och klassen kan vara till hjälp. Därför är det så viktigt att inte bara komma när det går bra och man är i ett flyt utan även när det inte går lika bra! Ja, det var kvällens reflektioner efter en hal bilresa hem:) ha en härlig vecka!!

Lite tankar....

Satt och bläddrade i en bok om hälsa, kost etc. Är en sån person som gärna slukar litteratur gällande hälsa...
I boken beskrevs olika typer av bantare eller mattyper... Till exempel en som hoppar på alla nya dieter, en som hoppar över måltider, mackgalningen, ser saker svart/ vitt en gottegris etc. Först fnittrade jag igenkännande vid första beskrivningen, vid andra beskrivningen nickade igenkännande och så fortsatte det beskrivning genom beskrivning.... Men fnittret försvann och ersattes med tårar....det var faktiskt tufft... Faller jag för allt ? Men efter jag tänkt lite insåg jag att det var bra för jag hittade sidor hos mig själv jag behöver jobba med. Även om jag inte längre jojobantar så behöver  jag jobba vidare med dessa sidor för att hitta balans. Och för mig är det här vad Viktväktarna handlar om för mig! Att hitta balans genom livet!
Välkommen på möte imorgon då vi kommer att prata om småätande
Väl mött!!


Länge sedan..

Det var ett tag sedan jag skrev men ska nu försöka få rutin på det igen:) ( på tal om rutiner:))
Först vill jag passa på att hälsa nya välkomna till både bloggen och till Viktväktarna i Lerum. Jag hoppas att ni kommer att trivas och att vi tillsammans når de resultat vi vill! Bloggen får gärna användas aktivt med kommentarer med mera så den blir mer levande:)

Jag tror många känner igen sig i att " ikväll orkar jag inte gå" kan inte nästa vecka heller men jag följer ju programmet ! ( och det är ju bra) imorgon kommer vi att prata om att det faktiskt gör skillnad att komma !

Även jag känner ibland att vad trött jag är, tänk om jag kunde krypa upp i soffan istället.... Men efteråt känns det alltid bra och jag får så mycket energi av er!

Så vi ses imorgon, torsdag! Varmt välkomna!!!//Linda

RSS 2.0