Recept på brödet

1 påse jäst
6dl vetemjöl special
3dl varmt vatten
2msk olivolja
1tsk salt
1tsk socker

Jäsa ca 30-60 min

Forma 10 bullar

Jäsa ca 30 min

Pensla med uppvispat ägg plus strö över flingsalt.

Ugnen 225 grader ca 15 min


Tack

Tack för en trevlig kväll... Lektionen blev kanske inte som tänkt men mycket rolig ! Tack alla för att ni bjuder så mycket på er själva det gör mitt jobb så roligt!


Nu kör vi bloggen igen

Har prövat en tid med fb men många har inte fb. Därför återgår jag till bloggen för att få ut lite information etc så får vi se hur det funkar.
Kommer att fortsätta ha lite "café" verksamhet för den som vill fika lite till klassen eller innan klass.

Angående sommaren kommer jag snart med info om öppet tider mm.

Angående öppet tider så startar egentligen vägning kl 18 men jag försöker öppna den kvart i sex dock ej före detta. Det pga att jag måste hinna ställa i ordning för klass.

Hoppas ni alla haft en bra vecka!

Vi ses på torsdag


RSS 2.0